Tanssikurssit aikuisille

Tanssiurheiluseura Bolero tarjoaa monipuolisia tanssikursseja aikuisille. Aikuisille on tarjolla niin paritanssi-, kuin soolotanssi-ryhmiä. Aikuisten kurssitarjonnasta löytyy seuratansseja, lavatanssia, kilpatanssia sekä pyörätuolitanssia. Voit olla yhteydessä ryhmän ohjaajaan, mikäli haluat lisätietoa tunneista. Seuralle myönnettiin vuonna 2019 Olympiakomitean Tähtiseura-merkki aikuisten osa-alueella. Tähtiseura-merkki myönnetään seuralle, joka täyttää Olympiakomitean ja Suomen Tanssiurheiluliiton asettamat toiminnan laatukriteerit kyseisen kohderyhmän osalta.

Tanssi on monipuolinen liikuntamuoto. Tanssi on myös oivallinen kuntourheilumuoto, eikä siinä välttämättä tarvitse kilpailla. Pariakaan ei alkuun tarvita; vasta jos kilpaileminen alkaa houkuttaa, pari täytyy löytää. Tanssin harrastamisen voi aloittaa jo pienestä pitäen, nuorimmat harrastajat ovat olleet nelivuotiaita. Yläikärajaa ei ole. Tällä hetkellä iäkkäimmät harrastajat ovat yli 70-vuotiaita.

Katso koko kurssitarjonta täältä.

Seura on varautunut syyskauden osalta koronaviruksen aiheuttamiin mahdollisiin muutoksiin – lue lisää täältä

Turku

Syksyn 2020 kurssit alkavat viikolla 34. Kurssit kestävät viikolle 49 (poikkeuksena kilpatanssin alkeisjatko, jonka kausi on vk33-50). Syyslomaa vietetään viikolla 42 ja tuolloin ei ole tunteja.

(myös pyhäpäivät saattavat aiheuttaa muutoksia, näistä ilmoitetaan ryhmissä erikseen)

Keskiviikko

18:00 - 19:00 Paritanssin alkeet

Opi perusteet kuuteen kilpatanssiin: valssiin, tangoon, quickstepiin, sambaan, chachacha ja jiveen. Tämä tunti on hyvä ponnahduslauta kilpatanssien maailmaan. Taitojen karttuessa voi siirtyä Boleron kilparyhmiin tai voi jatkaa tanssiharrastusta ilman kilpailemista.

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa tanssikokemusta tai paria.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 120€ / kausi + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)gmail.com / 0405716100

19:00 - 20:00 Aikuisten paritanssin alkeisjatko

Aikuisten jatkoryhmässä syvennymme jo opittujen tanssien tekniikkaan sekä teemme kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita. Taitojen karttuessa voi siirtyä Boleron kilparyhmiin tai voi jatkaa tanssiharrastusta ilman kilpailemista.

Kun tanssi alkaa sujua, voi osallistua myös seuran practiseen, eli kilpailunomaiseen harjoitukseen, jossa tansseja tanssitaan läpi musiikkiin. Practisessa tapaat muita seuran tanssijoita ja näet edistyneempien menoa. Practiseen voi osallistua, vaikka ei vielä hallitsisi kaikkia tansseja. Ohjaaja valmistelee oheisharjoitteita pareille, jotka eivät tanssi kaikkia kymmentä kilpatanssia. Practise sisältyy kurssimaksun hintaan.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 140€ / kausi + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)gmail.com / 0405716100

Perjantai

Pyörätuolitanssit (Huom! Tanssistudio Centrolla)

17:45 - 18:45 Pyörätuolitanssin harrasteryhmä

Huom! Opetus alkaa viikolla 34.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 80€ + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)gmail.com / 0405716100

Paimio

Sunnuntai

16:00 - 17:30 Paritanssin perusteita (mahdollisuus lapsiparkkiin, MLL)

Paritanssin perusteita -kurssi järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Tavoitteena on tarjota liikkumisen mahdollisuus pienten lasten vanhemmille. Lapset on siis mahdollista viedä MLL:n järjestämään lapsiparkkiin tanssikurssin ajaksi (lasten alaikäraja n. 1-vuotta). Lapsiparkki klo 15:45-17:45 / tanssikurssi klo 16:00-17:30.

Kurssilla opetelemme ainakin valssin sekä hitan valssiin, lavafoksin, quickstepin, cha-chan, jiven sekä samban perusasteita.

Kurssille mahtuu vähintään 10 paria ja lapsiparkkiin vähintään 15 lasta. Seuraamme ilmoittautumisten tilannetta aktiivisesti ja lapsiparkin osalta voidaan tarvittaessa kapasiteettia kasvattaa. Kurssille voi ilmoittautua myös ilman lapsiparkkipalvelun käyttöä, mutta lapsiparkkia hyödyntävät parit ovat etusijalla. Tunneilla ei ole parinvaihtoa, vaan sinne tulee ilmoittautua oman parin kanssa. Ilmoittautumisen voi tehdä parin toisen osapuolen nimellä, mutta ilmoittautuessa tulee ilmoittaa myös parin nimi, sekä lapsiparkkia käyttävien lasten nimet ja iät.

Kurssi alkaa 13.9.2020 (10 kerran kurssi) (Huom. Ilmoittautuminen 11.9. mennessä, jotta lapsiparkkiin osataan varata riittävä määrä hoitajia)

Paikka: Vistan koulu, sali 3, Vistantie 31-35 (lapsiparkki Perhetalo Hattarassa, Myllyhaantie 5)

Kurssia tukee Paimion kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunta

Ohjaaja: Jouni

Hinta tanssikurssille: 20€ / kausi /henkilö

Hinta lapsiparkille: 10€ / kausi / lapsi

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoa kurssista: Jouni Lehtiranta, jounilehtiranta(ät)gmail.com / 0407480 864 

18:00 - 19:30 E-D ryhmä

Aikuisten E-D ryhmässä syvennymme jo opittujen tanssien tekniikkaan sekä teemme kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita. 

Paikka: Hanhijoen koulu, Ahontie 4

Ohjaaja: Jouni

Hinta: 108€ / kausi + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lisätietoa kurssista: Jouni Lehtiranta, jounilehtiranta(ät)gmail.com / 0407480 864 

Katso koko kurssitarjonta täältä.

Pin It on Pinterest