Tanssikurssit aikuisille

Tanssiurheiluseura Bolero tarjoaa monipuolisia tanssikursseja aikuisille. Aikuisille on tarjolla niin paritanssi-, kuin soolotanssi-ryhmiä. Aikuisten kurssitarjonnasta löytyy seuratansseja, lavatanssia, kilpatanssia sekä pyörätuolitanssia. Voit olla yhteydessä ryhmän ohjaajaan, mikäli haluat lisätietoa tunneista. Seuralle myönnettiin vuonna 2019 Olympiakomitean Tähtiseura-merkki aikuisten osa-alueella. Tähtiseura-merkki myönnetään seuralle, joka täyttää Olympiakomitean ja Suomen Tanssiurheiluliiton asettamat toiminnan laatukriteerit kyseisen kohderyhmän osalta.

Tanssi on monipuolinen liikuntamuoto. Tanssi on myös oivallinen kuntourheilumuoto, eikä siinä välttämättä tarvitse kilpailla. Pariakaan ei alkuun tarvita; vasta jos kilpaileminen alkaa houkuttaa, pari täytyy löytää. Tanssin harrastamisen voi aloittaa jo pienestä pitäen, nuorimmat harrastajat ovat olleet nelivuotiaita. Yläikärajaa ei ole. Tällä hetkellä iäkkäimmät harrastajat ovat yli 70-vuotiaita.

Katso koko kurssitarjonta täältä.

Turku

Syksyn 2020 kurssit alkavat viikolla 34. Kurssit kestävät viikolle 49 (poikkeuksena kilpatanssin alkeisjatko, jonka kausi on vk33-50). Syyslomaa vietetään viikolla 42 ja tuolloin ei ole tunteja.

(myös pyhäpäivät saattavat aiheuttaa muutoksia, näistä ilmoitetaan ryhmissä erikseen)

Keskiviikko

18:00 - 19:00 Paritanssin alkeet

Opi perusteet kuuteen kilpatanssiin: valssiin, tangoon, quickstepiin, sambaan, chachacha ja jiveen. Tämä tunti on hyvä ponnahduslauta kilpatanssien maailmaan. Taitojen karttuessa voi siirtyä Boleron kilparyhmiin tai voi jatkaa tanssiharrastusta ilman kilpailemista.

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa tanssikokemusta tai paria.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 120€ / kausi + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)mikkocarina.fi / 0405716100

19:00 - 20:00 Aikuisten paritanssin alkeisjatko

Aikuisten jatkoryhmässä syvennymme jo opittujen tanssien tekniikkaan sekä teemme kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita. Taitojen karttuessa voi siirtyä Boleron kilparyhmiin tai voi jatkaa tanssiharrastusta ilman kilpailemista.

Kun tanssi alkaa sujua, voi osallistua myös seuran practiseen, eli kilpailunomaiseen harjoitukseen, jossa tansseja tanssitaan läpi musiikkiin. Practisessa tapaat muita seuran tanssijoita ja näet edistyneempien menoa. Practiseen voi osallistua, vaikka ei vielä hallitsisi kaikkia tansseja. Ohjaaja valmistelee oheisharjoitteita pareille, jotka eivät tanssi kaikkia kymmentä kilpatanssia. Practise sisältyy kurssimaksun hintaan.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 140€ / kausi + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)mikkocarina.fi / 0405716100

Perjantai

Pyörätuolitanssit (Huom! Tanssistudio Centrolla)

18:45 - 19:45 Pyörätuolitanssin harrasteryhmä

Huom! Opetus alkaa viikolla 34.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 80€ + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)mikkocarina.fi / 0405716100

19:45 - 20:15 Pyörätuolitanssin kilparyhmä

 Huom! Opetus alkaa viikolla 34.

Ohjaaja: Mikko

Hinta: 40€ + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa kurssista: Carina Ahti, carina.ahti(ät)mikkocarina.fi / 0405716100

Paimio

Sunnuntai

18:00 - 19:30 E-D ryhmä

Aikuisten E-D ryhmässä syvennymme jo opittujen tanssien tekniikkaan sekä teemme kehoa ja kehonhallintaa voimistavia harjoitteita. 

Paikka: Hanhijoen koulu, Ahontie 4

Ohjaaja: Jouni

Hinta: 108€ / kausi + jäsenmaksu (maksutavat)

Ilmoittautuminen avataan tuota pikaa!

Lisätietoa kurssista: Jouni Lehtiranta, jounilehtiranta(ät)gmail.com / 0407480 864 

Pöytyä

Sunnuntai

17:30 - 18:30 Summer RockDance

Tule mukaan aurinkoiseen rock-meininkiin uuden tanssiliikuntatunnin parissa!

Su 28.6. alkaen alkaa aivan uudenlainen aikuisten tanssiliikuntakurssi Summer RockDance. Ryhmä kokoontuu Riihikosken yhtenäiskoulun pihassa. Tavataan kirjastoa vastapäätä olevassa katoksessa, jossa lukee “Riihikosken yhtenäiskoulu”. 

Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta osallistuaksesi tunnille eikä haittaa, vaikka et pääsisi mukaan jokaiselle tunnille (tunnit kertamaksulla). Liikkeet on suunniteltu niin, että niistä löytyy jokaiselle jotain ja vaikeustasoa voi nostaa omaa tahtiaan.

Liikkeet pohjautuvat lattaritansseihin, mutta musiikki on täyttä rockia! Samoin asenne! Tärkeintä ei ole se, miten liikkeet onnistuvat, vaan se, että koko porukalla on hauskaa ja tulee taatusti hiki! Tuntiin sisältyy alkulämmittely, tanssiliikuntabiisit sekä pieni lihaskunto-osuus, jonka aikana haetaan keskivartaloon hyvää kannatusta ja ryhtiä.

Oma jumppamatto mukaan 🙂 Myös vesipullo ja hikipyyhe on hyvä pakata kesähelteillä treeneihin mukaan.

Kurssi järjestetään kesän aikana viisi kertaa aina sunnuntaisin 28.6. / 5.7. / 12.7. / 19.7. / 26.7.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan koronatilanteen vuoksi. Ennaakkoon ilmoittatuneille voidaan myös ilmoittaa mahdollisesta peruuntumisesta joko sään tai tautitilanteen vuoksi.

Hinta 5€/hlö/kerta. Maksu paikan päällä pankkikortilla.

Ohjaaja: Satu

Ilmoittaudu (28.6.)

Ilmoittaudu (5.7.)

Ilmoittaudu (12.7.)

Ilmoittaudu (19.7.)

Ilmoittaudu (26.7.)

 

Katso koko kurssitarjonta täältä.

Pin It on Pinterest