Esiintymiset

Bolerosta voi tilata tanssiesityksiä juhliin tai muihin tilaisuuksiin.

Meiltä saa tilattua myös osaavia tanssittajia, jos sellaisista sattuu omasta takaa olemaan puute.Erikoisuutemme ovat kilpatanssiesitykset – käytettävissä on taidokkaita tanssipareja useissa eli ikäryhmissä. Bolerosta saa tilatuksi myös hauskoja ryhmätanssi-, showtanssi- ja rock’n’swing-esityksiä.

Pareja voi tilata paikalle haluamansa määrän, yleensä käytettävissä oleva tila määrittelee sen, montako paria kannattaa esiintymään ottaa.

Kun suunnittelette tilaisuutta, johon haluatte mukaan tanssiesityksen, ottakaa mahdollisimman aikaisessa yhteyttä esiintymismyyntiimme, niin ehdimme reagoimaan tarpeisiinne parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhteydenotot sähköpostitse sihteeri.bolero@gmail.com tai nettilomakkeella “Ota yhteyttä”

 

Tilausopetus

Boleron kautta voi tilata tanssiopettajan. Jos koossa on ryhmä, joka haluaa yksilöllistä opetusta omaan erityistarpeeseen, tilausopetus on paras ratkaisu. Opettajan lisäksi Bolerosta saa tarvittaessa opetukseen tarvittavat tilat.

Tavallisia tilausopetuksia ovat häävalssikurssit ja muut sesonkiluonteiset tanssikurssit sekä erilaiset enemmän tai vähemmän leikkimieliset ohjelmanumerot juhliin ja tilaisuuksiin.

Yhteydenotot nettilomakkeella “Ota yhteyttä”.

Pin It on Pinterest