Tanssiurheiluseura Bolero ry – tanssia jo lähes 50 vuotta!

Talkoo- ja vapaaehtoisvoimin hallinnoitu Tanssiurheiluseura Bolero  ry on lähes 50-vuotias. Seura on perustettu vuonna 1974 ja seuran ydintoimintaa on tanssiurheilu. Tanssiurheiluperheeseen kuuluu laajasti eri tanssilajeja, vakio- ja latinalaistanssia, rock´n swing tanssia, seuratanssia, lavatanssia, lastentanssia sekä showtanssia. Tanssiurheiluseura Bolero ry on yksi suurimmista tanssiurheiluseuroista Suomessa.

Seura järjestää tanssiurheiluopetusta, tanssiurheilukilpailuja, harjoittelutilaa, tanssiesiintymisiä ja tanssiurheiluaiheista koulutusta Turussa ja lähialueilla.
Toiminta seurassa tähtää laadukkaiden ja monipuolisten tanssiurheilupalvelujen edulliseen saatavuuteen kaikille ikäryhmille.

Bolero on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura. Bolero on myös Suomen seuratanssiliiton (Susel ry) jäsenseura.
Bolero on perustettu vuonna 1974. Boleron ydintoiminnan muodostaa tanssiurheilu ja kilpatanssi. Toiminnan pääpaikka on Turun sali, joka valmistui vuonna 2017. Salit tarjoavat ensiluokkaiset puitteet harjoittelulle. Boleron rock’n’swing jaos FlyingSteps toimii samoissa tiloissa. Lisäksi Bolerolla on alajaos Paimiossa (Paiparit) sekä toimintaa Kaarinassa ja Pöytyällä.

Bolero on mukana Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen Tähtiseura-laatuohjelmassa, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Bolerolle on myönnetty Tähtimerkki osoituksena laadukkaasta työstä lasten ja nuorten valmennuksessa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi  liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi. Voit lukea lisää Tähtimerkistä täältä.

 

Seuran arvot:

Ammattimaisuus
– Boleron toiminnassa näkyy vahva osaaminen. Seuran valmentajat ja ohjaajat ovat kaikissa ryhmissä koulutettuja. Tanssijoille annetaan parhaat mahdollisuudet kehittyä ja heitä kannustetaan toimimaan seurassa sitoutuneesti. Henkilöstön ja vapaaehtoistoimijoiden työpanos on seuramme arvokkaimpia voimavaroja ja heidän työtään arvostetaan.
Perinteikkyys
– Bolerolla on pitkät perinteet. Seura on toiminut vuodesta 1974. Seuran toiminnassa näkyy vahvasti seuratyön peruspilarit: vapaaehtoisuus ja talkootyö. Seurassa kehitytään toiminnan ja tanssin osalta aktiivisesti – perinteitä kunnioittaen.
Positiivisuus
– Bolerossa harrastaminen on kivaa! Onnistumiset syntyvät positiivisessa ilmapiirissä – kaikilla tasoilla. Iloitsemme henkilökohtaisista ja yhteisistä onnistumisista. Ilmapiiri harjoituksissa, kilpailuissa ja kaikissa yhteisissä tilaisuuksissa on iloinen ja hyvä.
Tavoitteellisuus
– Boleron tavoitteena on luoda laadukas ja tavoitteellinen ympäristö lasten, nuorten ja aikuisten kokonaisvaltaiselle kehittymiselle. Yhteisten selkeiden toimintatapojen ja sääntöjen avulla mahdollistamme tavoitteidemme saavuttamisen. Seuramme on olemassa jäseniään varten ja tukee tavoitteellista harjoittelua kaikilla tasoilla.

 

Pin It on Pinterest