Tanssiurheiluseura Bolero ry

Talkoo- ja vapaaehtoisvoimin hallinnoitu Tanssiurheiluseura Bolero ry järjestää tanssiurheiluopetusta, tanssiurheilukilpailuja, harjoittelutilaa, tanssiesiintymisiä ja tanssiurheiluaiheista koulutusta Turussa ja lähialueilla.
Toiminta seurassa tähtää laadukkaiden ja monipuolisten tanssiurheilupalvelujen edulliseen saatavuuteen kaikille ikäryhmille.

Bolero on Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseura. Bolero on myös Suomen seuratanssiliiton (Susel ry) jäsenseura.
Bolero on perustettu vuonna 1974. Boleron ydintoiminnan muodostaa tanssiurheilu ja kilpatanssi. Toiminnan pääpaikka on Turun sali, joka valmistui vuonna 2017. Salit tarjoavat ensiluokkaiset puitteet harjoittelulle. Boleron rock’n’swing jaos FlyingSteps toimii samoissa tiloissa. Lisäksi Bolerolla on alajaos Paimiossa (Paiparit)

Bolero on mukana Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen Tähtiseura-laatuohjelmassa, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Bolerolle on myönnetty Tähtimerkki osoituksena laadukkaasta työstä lasten ja nuorten valmennuksessa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi  liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi. Voit lukea lisää Tähtimerkistä täältä

 

Pin It on Pinterest