Erilaisia tapoja tukea Boleron toimintaa!


Kannatusjäsenmaksu

Voit tukea seuran toimintaa liittymällä seuran kannatusjäseneksi. Vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 50€.

Voit ilmoittautua seuran kannatusjäseneksi tämän linkin kautta.

TOK seurabonus – liitythän mukaan!

Seuralla on uusi yhteistyökumppani.
Turun Osuuskauppa on luonut oman lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen tarkoitetun TOK Seurabonus -järjestelmän. Kaikki Turun Osuuskaupan asiakasomistajatalouksien pääjäsenet voivat lähteä kannustamaan omaa suosikkiseuraansa. Kerrallaan voi kannustaa vain yhtä seuraa.
LIITTYMÄLLÄ MUKAAN KERRYTÄT OMISTA BONUS OSTOISTASI OSAN SEURAN HYVÄKSI. HUOM! Samalla keräät itsellesi myös bonusta, eli omat bonukset eivät kärsi seuratuen myötä.

https://www.tokseurabonus.fi/ – täältä löydät myös youtube-ohjeen liittymisestä!

TOK Seurabonukseen ilmoittautuminen Ilmoittautuminen S-kanavan kautta
1. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä voit liittyä Kannustajaksi kirjautumalla osoitteessa S-kanava.fi. Kirjaudu omiin asiakastietoihisi sivun oikeasta yläreunasta. Voit siirtyä S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista. Palvelusta löydät mm. bonus- ja etutiedot, takuukuitit, omat ostotapahtumat ja ravinto-, hiilijalanjälki- ja kotimaisuuslaskurit.
2. Ensimmäinen kirjautumiskerta edellyttää vahvaa tunnistautumista joko S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai Mobiilivarmenteella. Vaihtoehtoisesti voit luoda S-tunnuksen ja tunnistautua minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. S-Pankin verkkopankkitunnukset ovat maksuttomat ja saat ne Asiakasomistajapalveluja S-Pankki-pisteiltämme.
3. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit kirjautua S-kanavalle myös Facebook-, Google-, Microsoft- ja LinkedIn -tunnuksilla. Voit aina tunnistautua palveluun myös S-Pankin verkkopankkitunnuksilla, Mobiilivarmenteella tai tekemälläsi S-tunnuksella.
4. Siirry kirjautumisen jälkeen välilehdelle Osallistu ja vaikuta – Liity Kannustajaksi.
5. Valitse seura, jolle maksettavaa tukisummaa sinä haluat Kannustajana kasvattaa. Mikäli Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä ei löydy Liity Kannustajaksi -osiota, pyydä perheesi pääjäsentä liittymään Kannustajiin.
6. Päivitä tiedot sivun alaosasta. Muistathan, että omat S-Bonuksesi kertyvät edelleen S-Tilillesi. Tuki ei vaikuta niihin! Valmista tuli

 

 

 

Pin It on Pinterest