Practise ja vapaaharjoittelu

Practise

Practiseharjoittelu on kilpailunomainen harjoitus, jossa tanssitaan samalla intensiteetillä kuin kilpailuissa. Tässä harjoituksessa on tavoitteena saada kisarutiinia kaikkiin tansseihin. Practise on tärkeä osa kilpatanssijan valmentautumista. Practiseharjoittelussa ei hiota asioista, vaan tanssitaan kaikki kappaleet alusta loppuun asti.

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelu on parin omaa harjoittelua, joka tehdään omalla ajalla. Vapaaharjoittelussa pari harjoittelee teknisiä asioita, joita on käyty läpi ryhmässä- tai yksityisvalmennuksessa. Vapaaharjoittelemaan pääsee salille aina, kun salissa on vapaata. Mikäli salissa opettaa valmentaja yksityistuntia, saa samassa tilassa harjoitella. On kuitenkin kohteliasta kysyä lupaa valmentajalta.

Tarkasta salin varaustilanne salikalenterista. Vapaaharjoittelusta Boleron saleilla tulee maksaa salimaksu.

Kevät  2022

Practise järjestetään torstaisin klo 18-20 vetäjänä Carina Ahti

vkot 3 – 21
vakiot 18-19
lattarit 19-20
Vaihtuu vuoroviikoin starttilaji, parittomat vakiot ensin /parilliset lattarit ensin.
Practiseen ei tarvitse ilmoittautua!

Ryhmän on tarkoitus parantaa tanssikuntoa sekä kestävyyttä kisalattialla, mutta ryhmä on hyvä kunnonkohotus mielessä myös pareille, jotka eivät vielä kilpaile. Ryhmään voi tulla, vaikkei vielä tanssisikaan kaikkia kymmentä tanssia. Tällaisille pareille on suunniteltu erilaisia harjoitteita näiden tanssien ajaksi.

 

 

 

Pin It on Pinterest