Practise ja vapaaharjoittelu

Practise

Practiseharjoittelu on kilpailunomainen harjoitus, jossa tanssitaan samalla intensiteetillä kuin kilpailuissa. Tässä harjoituksessa on tavoitteena saada kisarutiinia kaikkiin tansseihin. Practise on tärkeä osa kilpatanssijan valmentautumista. Practiseharjoittelussa ei hiota asioista, vaan tanssitaan kaikki kappaleet alusta loppuun asti.

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelu on parin omaa harjoittelua, joka tehdään omalla ajalla. Vapaaharjoittelussa pari harjoittelee teknisiä asioita, joita on käyty läpi ryhmässä- tai yksityisvalmennuksessa. Vapaaharjoittelemaan pääsee salille aina, kun salissa on vapaata. Mikäli salissa opettaa valmentaja yksityistuntia, saa samassa tilassa harjoitella. On kuitenkin kohteliasta kysyä lupaa valmentajalta.

Kevät 2019

Keväällä 2019 järjestetään lasten ja nuorten practise torstaisin klo 16.30-17.30. Aikuisten practise on perjantaisin klo 18.30-19.30. Aikuisten practisessa tanssitaan parillisilla viikoilla vakiotansseja ja parittomilla viikoilla latinalaistansseja. Practiset sisältyvät kilparyhmien hintoihin sekä kausittaiseen salimaksuun.

Vapaaharjoittelu on mahdollista aina, kun salilla on tilaa. Tarkasta salin varaustilanne salikalenterista. Kevätkaudella salilla on ruuhkaa etenkin maanantai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin. Vapaaharjoittelusta Boleron saleilla tulee maksaa salimaksu. Katso kevätkauden 2019 salimaksukäytännöt täältä.

 

Pin It on Pinterest