Practise ja vapaaharjoittelu

Practise

Practiseharjoittelu on kilpailunomainen harjoitus, jossa tanssitaan samalla intensiteetillä kuin kilpailuissa. Tässä harjoituksessa on tavoitteena saada kisarutiinia kaikkiin tansseihin. Practise on tärkeä osa kilpatanssijan valmentautumista. Practiseharjoittelussa ei hiota asioista, vaan tanssitaan kaikki kappaleet alusta loppuun asti.

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelu on parin omaa harjoittelua, joka tehdään omalla ajalla. Vapaaharjoittelussa pari harjoittelee teknisiä asioita, joita on käyty läpi ryhmässä- tai yksityisvalmennuksessa. Vapaaharjoittelemaan pääsee salille aina, kun salissa on vapaata. Mikäli salissa opettaa valmentaja yksityistuntia, saa samassa tilassa harjoitella. On kuitenkin kohteliasta kysyä lupaa valmentajalta.

Tarkasta salin varaustilanne salikalenterista. Vapaaharjoittelusta Boleron saleilla tulee maksaa salimaksu.

Kevät 2021

Johtokunnan päätöksellä 10.1. menemme alkukevään practisen seuraavalla, alla olevalla tavalla pitääksemme mahdollisimman pienet altistumismäärät, mikäli tartunta tulisi…. Arvioimme hiihtoloman jälkeen asian uudestaan. Treenamme siis omissa ryhmissämme. Kun tulette practiseen, kulku poikien pukuhuoneen ohi saliin (oikealta) ja practisen lopettavat poistuvat ison mustan oven kautta käytävään. Käytäthän pukuhuone tiloissa maskia, ja salissa turvavälit, kiitos!

Practise kevät 2021
vko2
klo 17.30 vakiot nuoriso+junnu ca
klo 18.30  lattarit junnut e-d-c

vko3
klo 17.30  vakiot junnut e-d-c
klo 18.30 lattarit nuoriso + junnu ca

vko 4
klo 17.30 lapset vak+lat (Mikon ja Carinan keskiviikon klo 17 ryhmät!)
klo 18.30  aikuistanssijat vakiot

vko 5
klo 17.30  nuoriso + junnu ca vakiot
klo 18.30 aikuistanssijat lattarit

vko 6
klo 17.30  junnut e-d-c vakiot
klo 18.30 nuoriso + junnu ca lattarit

vko 7
klo 17.30 lapset vak+lat (Mikon ja Carinan keskiviikon klo 17 ryhmät!)
klo 18.30   junnut e-d-c lattarit

vko 8 hiihtoloma

Ryhmän on tarkoitus parantaa tanssikuntoa sekä kestävyyttä kisalattialla, mutta ryhmä on hyvä kunnonkohotus mielessä myös pareille, jotka eivät vielä kilpaile. Ryhmään voi tulla, vaikkei vielä tanssisikaan kaikkia kymmentä tanssia. Tällaisille pareille on suunniteltu erilaisia harjoitteita näiden tanssien ajaksi.

Practise sisältää alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn molempien tanssilajien alussa ja lopussa ottaen kuitenkin huomioon 10tanssijat, jotka tanssivat läpi koko ryhmän. 

Ohjaaja: Nea

 

 

Pin It on Pinterest