9tanssitaanPractise ja vapaaharjoittelu

Practise

Practiseharjoittelu on kilpailunomainen harjoitus, jossa tanssitaan samalla intensiteetillä kuin kilpailuissa. Tässä harjoituksessa on tavoitteena saada kisarutiinia kaikkiin tansseihin. Practise on tärkeä osa kilpatanssijan valmentautumista. Practiseharjoittelussa ei hiota asioista, vaan tanssitaan kaikki kappaleet alusta loppuun asti.

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelu on parin omaa harjoittelua, joka tehdään omalla ajalla. Vapaaharjoittelussa pari harjoittelee teknisiä asioita, joita on käyty läpi ryhmässä- tai yksityisvalmennuksessa. Vapaaharjoittelemaan pääsee salille aina, kun salissa on vapaata. Mikäli salissa opettaa valmentaja yksityistuntia, saa samassa tilassa harjoitella. On kuitenkin kohteliasta kysyä lupaa valmentajalta.

Syksy 2019

Syksyllä 2019 practise tanssitaan torstaisin klo 18.00-19.00. Practisessa tanssitaan parillisilla viikoilla lattareita ja parittomilla viikoilla vakioita. Practiset sisältyvät kilparyhmien hintoihin sekä kausittaiseen salimaksuun.

Vapaaharjoittelu on mahdollista aina, kun salilla on tilaa. Tarkasta salin varaustilanne salikalenterista. Syyskaudella salilla on ruuhkaa etenkin maanantai-, keskiviikko- ja torstai-iltaisin. Vapaaharjoittelusta Boleron saleilla tulee maksaa salimaksu. 

 

Pin It on Pinterest