Näin kauden alkuun haluamme informoida teitä toiminnastamme suhteessa uusiin Varsinais-Suomen koronarajoituksiin.

Uusien rajoitusten voimaan tullessa ja ollessa voimassa 7.2. asti, olemme päättäneet keskeyttää aikuisten harrasteryhmien toiminnan 7.2. asti. Näillä näkymin kausi siirtyy alkavaksi viikolla 6, 8.2.2021 alkaen. Mietimme kauden pituutta ja mahdollisia maksumuutoksia, mikäli kauden aloitus muuttaa käyntikertojen määriä.

Mikäli haluat käyttää salillamme vapaaharjoitteluun, lue lisää: https://www.boleroturku.fi/salimaksut/
Kannattaa myös tarkastaa salivarauskalenteri (https://www.boleroturku.fi/salikalenteri/), sillä lasten ja nuorten harrastustoiminta on käynnissä ja osa saleista käytössä arkipäivisin.

Kaikkien lasten kilpa- ja harrasteryhmät alkavat suunnitellulla ajankohdalla, kilparyhmät vko 2 ja harrasteryhmät vko 3. Nämä ryhmät toteutetaan kevätkaudella suunnitelmien mukaan.

Practise alkaa lasten osalta vko 2 ja aikuisten osalta vko 4.

Seuraamme korona tilannetta tarkasti ja toimimme Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL:n), Sairaanhoitopiirimme sekä lajiliittomme ohjeistusten mukaisesti.

Toivomme kuitenkin kaikkien harrastajien lukevan läpi ja huomioivan seuran korona-ajan toimintaohjeet:

Boleron saleja ennen oleva iso aula on käytössämme. Aula kalustetaan odotustilaksi ja lisäksi seura toivoo, että etenkin ruuhkapäivinä tila hyödynnettäisiin myös kenkien vaihtamisessa. Tämä ohjeistus koskee etenkin aikuistanssijoita niinä päivinä, kun kokoontuu useampi ryhmä samanaikaisesti 25.1. alkaen. Pyydämme, että jokainen huolehtii omalta osaltaan, ettei kapeaan eteiskäytävään salien 3 ja 4 välissä muodostu ruuhkaa. Mikäli vaihdat tässä kengät tai ripustat takkisi, siirry heti tämän jälkeen eteenpäin. Ei jäädä keskustelemaan eteiskäytävälle.

Lasten ryhmien vanhempia pyydämme odottamaan juurikin tässä isossa aulassa, opettaja hakee lapset tunnille aulasta. Lisäksi suosittelemme vanhempia ulkoilemaan lasten tuntien aikana, jotta vältämme ylimääräiset kohtaamiset.

Aulassa ja saleissa on tarjolla käsidesiä, sekä toivomme kaikkien harrastajien huomioivan hyvän käsihygienian ennen tunnin alkua. Pyydämme kaikkia yli 12v. käyttävän maskia pukuhuone- ja aulatiloissa. Mikäli haluat käyttää maskia tunnilla on se myös sallittua.

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA!

Boleron johtokunta

Pin It on Pinterest