Jos haluat päästä flamecon tuliseen sielunmaailmaan – nyt on siihen mahtava tilaisuus!
Kolmen tunnin workshop 26.11. klo 11.00-14.00.
Opettajana Flamencon erikoistunut tanssinopettaja Nunu Ahtiainen
Hinta: 30€ / hlö / koko setti (3h) 
tai 20€ / 1.5h.
Minimi osallistujamäärä 9 hlö.

Linkki ilmoittautumiseen

Suoritathan maksun ennakkoon laskulla eräpäivänä. 

klo 11-12.30 FLAMENCON TEKNIIKKA (90 min.)

Flamenco on Espanjan Andaluciassa kehittynyt musiikki- ja tanssilaji. Tanssille ominaisia piirteitä ovat kengillä tehtävät rytmikkäät koputukset, käsien elegantti liikekieli sekä voimakas tunneilmaisu. Tällä tunnilla keskitytään flamencotanssin perustekniikkaan – jalkatyöhön, erilaisiin rytmeihin sekä käsien ja vartalon liikekieleen. Varusteiksi tarvitset tukevat kengät, joissa on vähän korkoa. (Karakterikenkä tai esim.remmikenkä käy hyvin. Emme käytä naulakenkiä salin lattian vuoksi.) Ylle liikkumiseen sopivat, mukavat vaatteet. Tunti sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa tanssikokemusta et tarvitse.

klo 12.30-14.00 FLAMENCON KOREOGRAFIAA (90 min.)

Tällä tunnilla valmistetaan iloinen ja rempseä koreografia nelijakoiseen tyylilajiin. Koreografiassa sovellamme osittain tekniikkatunnilla opittua, mutta voit silti osallistua myös yksittäiselle tunnille.
Varusteiksi tarvitset tukevat kengät, joissa on vähän korkoa. (Karakterikenkä tai esim.remmikenkä käy hyvin. Emme käytä naulakenkiä salin lattian vuoksi.) Ylle liikkumiseen sopivat, mukavat vaatteet. Halutessasi pitkä, joustava hame. Tunti sopii kaikille lajista kiinnostuneille, aiempaa tanssikokemusta et tarvitse.

Pin It on Pinterest