Boleron kesäleiri 18-19.8. pidetään seuran omalla salilla. Perjantaina aloitetaan ryhmillä klo. 16.00 (lapset aloittavat) ja aikuisten ryhmät alkavat klo 17.00.

Leiripäivän kesto:
-Perjantaina klo 16.00-21.00
-Lauantaina klo 9:30-18:00 

Ryhmäjaot tehdään ilmoittautuneiden mukaisesti seuraaviin ryhmiin 1. Lapset, 2. Nuoret/aikuiset C-A ja 3. Aikuiset/seniorit E-D

Hintaan sisältyy ryhmätunnit, practiset, luennot. Omat lounaseväät mukaan. Päivän aikana seura tarjoaa hedelmiä ja mehua/kahvia.

Opettajina Mikko Ahti, Carina Ahti ja Harri/Niina Antikainen.

Hinnat:75€ (koko leiri) tai 45€ (1 päivä) ( seuran ulkopuoliset 100€ / 60€)

Ilmoittaudu mukaan, laskua valitessa valitset oletko aikuinen tai lapsi ja seuran jäsen tai ulkopuolelta seuraa ja kuinka monta päivää osallistut. Tarkempi leiriaikataulu ja ryhmäjako tehdään ilmoittautujien kesken muutama päivä ennen leirin alkua.

Lisätietoja Mikko Ahti040 5254897

LISÄTIETOJA LEIRIPÄIVÄSTÄ

– Leiri alkaa perjantaina 18.8. klo 16.00 lapsilla, nuoriso ja aikuiset lämmittelevät itsenäisesti 16.30-17.00 ja aloittavat sen jälkeen ryhmät.
– Lasten leiri päättyy perjantaina klo 19.15, aikuiset jatkavat klo 21.00 asti.
Leiriaikataulu

– Pakkaa mukaan treenivaatteita, tanssikengät, vesipullo, laastaria varpaisiin, omat lounas eväät, pientä välipalaa, muistiinpanovälineet.
– Seura tarjoaa välipalahedelmää sekä kahvia ja teetä.
– Lauantaina nuoriso- ja aikuisille (ryhmät 1+2) on urheilupsykologi Sara Kallion luento teemana “oman harjoittelun mestari” (luento etäyhteydellä).
– Sara pitää myös kaikkien lasten vanhemmille luennon samaisesta aiheesta ja katsanta vanhemman näkökulmasta, olethan paikalla salilla lauantaina klo 16.15-17.15!
– Lauantai päättyy practiseen joka on yleisölle avoin, vanhemmat voivat luennon jälkeen siirtyä salin puolelle yleisöksi

.- Valitettavasti perinteinen Ruissalon sauna ei tänä vuonna onnistunut, sillä kaikki Ruissalon saunat olivat varattuina lauantai illalla. Mikäli haluat uida ja saunoa on se mahdollista Ispoisten uimarannan yleisessä saunassa (maksu aikuiset 5,5€ ja lapset alle 16v. 2€ alle 7v 1€). Sauna auki 19.45. asti.
– Hoidathan leirimaksun ajoissa! Mikäli maksat muulla tavalla kuin laskulla (esim smartum yms) ilmoita asiasta rahastonhoitajalle. Seuramme vastaanottaa liikuntaseteleitä (Smartum, EPassi, Edenred, EasyBreak, Virike) Mikäli maksat harrastuksen liikuntaseteleillä ilmoita maksusta sähköisesti, muuten maksettu lasku ei kirjaudu suoritetuksi! Ilmoituksessa tulee mainita harrastajan nimi, laskun viitenumero ja maksutapa. Toimitathan myös kuvan/tositteen maksusta.Rahastonhoitaja ja laskutus asiat: Heikki Pirilä, heikki.a.pirila@gmail.com

Tervetuloa leirille !

 

 

Pin It on Pinterest